5 års garanti på markiser Billige markiser gratis markise opmåling vindues markiser lodrette markiser sol afskærmning 5 års garanti på markiser screen markiser 5 års garanti på markiser sol markiser sommer markiser sol afskærmning lodrette markiser sol markiser nordsjællands markiser mørklægnings markise Billige markiser lodrette markiser markiser mørklægnings markise 5 års garanti på markiser sol afskærmning Danmarks bedste markiser Flotte markiser

Historien om Gundsø Markiser A/S

Det startede med branden i Hotel Hafnia den 1. september 1973. Allan Steen, var ejer af Hotel ”Bridge” i København, og blev efter noget tid nødt til at lukke sit hotel grundet nye brandregulativer.

 

Allan Steen besluttede derfor at skifte spor, så han blev autoriseret indblæser for Rockwool, hvor han åbnede en lille virksomhed – Dominex Isolering. Det gik rigtigt godt - om vinteren var der rigeligt med ordrer, men ikke om sommeren. For optimal udnyttelse af medarbejdere, startede Allan Steen, en forårsdag i 1978, endnu en virksomhed – Gundsø Markiser – og blev derved indblæser om vinteren og markisemontør om sommeren.

Gundsø Markiser havde til huse på hjemmeadressen i Gundsømagle, hvorfra han solgte færdigproducerede markiser. Sådan gik det i mange år – isolering om vinteren og markiser om sommeren - indtil kundernes interesse for markiser voksede. Gundsø Markiser fik brug for mere plads og flyttede firma og produktion til Ølstykke. Her startede Allan Steen med egen markiseproduktion. Komponenterne og dugene kom fra Sverige.

 

100% fokus på markiser

Efter nogle år i Ølstykke steg salget af markiser, og Gundsø Markiser havde brug for mere plads til markise produktion. Allan Steen fik mulighed for at leje et tilstødende lokale.

Gundsø Markiser havde fremgang, og Allan Steen havde brug for fast arbejdskraft. Christof Steen, Allan Steens søn blev derfor naturligt en del af firmaet Gundsø Markiser.

 

Allan og Christof Steen var på udkik efter nye lokaler, og da muligheden bød sig, købte de en grund i Ølstykke. Det var ikke så langt fra, hvor Gundsø Markiser lå i forvejen. Tiden var løbet fra svenske klassiske markiser; kunderne ønskede tysk kvalitet. Allan og Christof Steen rejste derfor til Tyskland for at kigge efter nye leverandører til profiler, komponenter og duge. De besluttede sig, efter megen research, at skifte over til Lewens, da dette produkt kunne leve 100% op til den kvalitet de ønskede at levere til deres kunder.

 

Dominex Isolering blev solgt og Allan og Christof Steen fokuserede nu 100% på Gundsø Markiser.

 

Gazelle

Som årene gik og Gundsø Markiser ApS vækstede, ansatte de flere montører for at kunne følge med ordrerne. Nu blev Gundsø Markiser ApS til et A/S. Det gik godt i virksomheden Gundsø Markiser A/S og kunderne kom både via anbefaling og via annoncering i diverse medier. Dette resulterede i, at Gundsø Markiser A/S blev en Gazellevirksomhed i 2008.

Gundsø Markiser A/S var blevet en velkonstrueret virksomhed og valgte derfor at dele selskabet op i to - Gundsø Markiser og et Holdingselskab.

 

Generationsskifte

Allan og Christof Steen gennemførte et generationsskifte i 2010, hvor Christof Steen blev Direktør og ejer af Gundsø Markiser A/S. Allan Steen gik på pension.

Christof Steen valgte at ændre til ny strategi for Gundsø Markiser A/S, der skabte en rigtig god og stabil virksomhed med stor fremgang og vækst - med speciale inden for udvendig solafskærmning og en fast kundekreds, som blandt andre Cofoco, Café Viktor og Madklubben.

 

I 2014 havde Gundsø Markiser A/S vækstet så meget, at Christof Steen valgte at udvide produktionen på Svalehøjvej med endnu 240 m2, flere montører samt fast personale i showroom og på kontoret.

Virksomheden består nu af i alt 800 m2 stor produktion, lagerhal, showroom og administration.

 

 

Gundsø Markiser A/S i dag

Gundsø Markiser A/S – med Christof Steen i spidsen - er i dag en virksomhed som er højt specialiseret inden for udvendig solafskærmning.

 

 

I sæson 2015 nåede virksomheden en milepæl. Vi producerede og monterede 1000 enheder. En del af markiserne blev produceret på anbefaling fra tidligere kunder og en del af markiserne er gensalg, da kunderne er glade for de produkter, som Gundsø Markiser A/S leverer.  

 

Virksomheden består i dag af 10 ansatte, som har været ansat adskillige år. Vi har derfor stor erfaring inden for bl.a. udvendig solafskærmning.

 

Alt dette har resulteret i at Gundsø Markiser A/S i 2016 endnu en gang har opnået at blive Gazellevirksomhed og igen i 2017. – Vi er meget stolte!

Vi kan i år fejre 40 års jubilæum. Vi er utrolig glade for, at vores kunder har været med til, at gøre os til det vi er i dag.

 

Se hvilke løsninger vi kan tilbyde her på hjemmesiden eller i vores showroom på: Svalehøjvej 28, 3650 Ølstykke

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2019 Gundsø Markiser A/S | Svalehøjvej 28 | 3650 Ølstykke | Telefon: +45 46 73 05 38 | E-mail: info@gundsoe-markiser.dk | Privatlivspolitik
 
Skriv dit navn og nummer, så ringer vi dig op.
Jeg accepterer privatlivspolitik
Skjul