Showroom åbent

man-fre 9.00-15.00
Lørdag 10.00-14.00

Gundsø Markiser monterer din nye dansk producerede markise - Husk at vi yder 5 års garanti.
Ring for at aftale et møde med vores markise specialist

Book et konsulentbesøg

Kontakt os!

Danmarks bedste markise showroom, kom og se det store udvalg

Besøg vores showroom

Se de udstillede modeller. Åbningstider!

Almindelige forretningsbetingelser ved køb af markise over Internettet via Gundsø Markiser A/S’ hjemmeside:

Betingelserne gælder for alle vore ordrer, leveringer og andre ydelser. Afvigelser af en eller flere af de nedenstående betingelser er kun gældende, såfremt vi skriftligt har erklæret os indforstået hermed.

Priser

En vares pris inkluderer ikke montage. En moms- eller afgiftsændring medfører automatisk en ændring af de vejledende priser.

Ordre

Købet er endeligt når, vi pr. mail har bekræftet købers ordre.

Leveringstid

De på hjemmesiden opgivne leveringstider er skønsmæssigt ansat og overholdes, så vidt det er os muligt, men vi påtager os intet ansvar for følgerne af en eventuel forsinkelse. Det endelige leveringstidspunkt oplyses snarest muligt efter ordren er endelig. En eventuel forsinket leverance berettiger ikke køber til annullering af afgivne ordrer. Vi forbeholder os ret til at ændre leveringstidspunktet i en afgiven ordrebekræftelse, hvis der er ændring i leveringstiderne fra vores leverandør.

Annullering/Ændring

Annullering af en allerede afgivet ordre, kan kun efterkommes, såfremt ordren endnu ikke er gået i produktion, dog kan en ordre annulleres skriftligt inden 24 timer efter ordreafgivelse til info@gundsoe-markiser.dk.

Fortrydelsesret ved salg til forbrugere.

Vi yder 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 17.

Alle varer fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov. Reglerne om evt. fortrydelsesret.

Vi afhenter ikke returvarer og godtgør ikke fragtomkostninger ved returnering i anledning af udnyttelse af fortrydelsesretten.

Reklamation

Eventuel reklamation over mangler ved det leverede skal foretages inden rimelig tid. I tilfælde af at varen lider af en mangel forbeholdes at foretage mangeludbedring eller om nødvendigt - omlevering. Varer, der er leveret rigtigt efter opgivne mål og farve, tages ikke retur. Vi godtgør ikke fragtomkostninger ved returnering.

Levering

Ved levering af en markise med motor følger en fjernbetjening. Øvrige el-dele eller montering o.l. er ikke inkluderet i købesummen. Ved levering undersøg straks ved modtagelse af Deres vare, om emballagen har lidt overlast og om indholdet er intakt. Ved transportskade skal De omgående henvende Dem til Gundsø Markiser A/S. Gem original emballage og oplys ordrenummer.

Garanti

Garanti omfatter kun leverancer/ydelser, der er sket mod vederlag. Der ydes garanti i henhold til købeloven på alle vores markiser og dele, dette gælder også på elektriske dele og på markisedugen. Efter producentens gældende bestemmelser kan reklamationsret være gældende i indtil 5 år efter levering. Reklamationsretten omfatter ikke skader, der ikke kan lægges Gundsø Markiser A/S til last, f.eks. hærværk, misbrug, fejlagtig anvendelse, manglende vedligeholdelse, brand, eller stormskader, der skyldes ukorrekt brug eller montering, som til følge skaber skader på markisen.

Garantien bortfalder, hvis reparation forsøges udført af andre end Gundsø Markiser A/S.

Produktansvar - produktansvarsloven

Vort ansvar for produktets eventuelle skadevoldende egenskaber følger Lov om produktansvar.

Betaling

Betalingsbetingelser: Kontant ved levering/ordreafgivelse.

For private gælder betaling via PBS over internettet. Vi forbeholder os ejendomsforbehold, indtil det fulde beløb er indbetalt.

I tilfælde af manglende betaling beregnes morarente efter renteloven, og der beregnes gebyr for eventuelle rykkerskrivelser.


© 2024 Gundsø Markiser A/S | Svalehøjvej 28 | 3650 Ølstykke | Telefon: +45 46 73 05 38 | E-mail: info@gundsoe-markiser.dk | Privatlivspolitik
 
Skriv dit navn og nummer, så ringer vi dig op.
Jeg accepterer privatlivspolitik
Skjul